• МИСЛИТЕ СИ ЗА БЪДЕЩЕТО? МОЖЕТЕ ДА НИ ПОМОГНЕТЕ ДА МУ ПРИДАДЕМ КОНКРЕТНА ФОРМА

Искате ли да има ефект от Вашата работа? Тогава Sweco е мястото, в което трябва да бъдете. В Sweco няма далечно бъдеще. Ние го проектираме в момента, като по този начин гарантираме, че всичко, от което се нуждаем в обществото: от чиста вода и топли домове до ефективен транспорт и съвременни болници, става неделима част от утрешния ден. Успехът изисква тясно сътрудничество с нашите клиенти и дълбоко разбиране на техните нужди. Типичният служител на Sweco е леснодостъпенотзивчив, ангажиран с проблемите на своите клиенти и притежаващ признати експертни знания.

/globalassets/images-480x270/career_480x270_20160512.jpg
ВИСОКИ СТАНДАРТИ
Искате ли да има ефект от Вашата работа? Тогава Sweco е мястото, в което трябва да бъдете. В Sweco няма далечно бъдеще. Ние го проектираме в момента, като по този начин гарантираме, че всичко, от което се нуждаем в обществото: от чиста вода и топли домове до ефективен транспорт и съвременни болници, става неделима част от утрешния ден. Успехът изисква тясно сътрудничество с нашите клиенти и дълбоко разбиране на техните нужди. Типичният служител на Sweco е отзивчив, ангажиран с проблемите на своите клиенти и притежаващ признати експертни знания.
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start2.jpg
ВСЕ ПО-ДОБРИ
Тъй като нашата работа е свързана с предизвикателствата на утрешния ден, ние трябва да сме винаги една крачка напред. Затова непрекъснатото развитие на нашите служители е от решаващо значение както за Вашия постоянен успех, така и за този на Sweco.
/globalassets/images-480x270/480x270_career_start3_v2.jpg
ДА ОСТАНЕШ НАЧЕЛО
За нас непрекъснатото усъвършенстване не е въпрос на избор – то е изискване. То също е това, което прави Sweco такова носещо удовлетворение място за работа, независимо дали току-що сте се дипломирал или сте опитен консултант.
/globalassets/images-570x380/570x380_aboutus_v2.jpg

ВАШАТА ВИЗИЯ, НАШАТА РЕАЛНОСТ

Бъдещето може да изглежда далечно за другите, но в Sweco то до голяма степен е настояще. Нашите консултанти, специалисти в областта на сградните инсталации, понастоящем работят по вътрешната среда на нова болница, която ще започне да приема пациенти след пет години. В момента нашите пътни инженери, специалисти в областта на организацията и планирането на пътния трафик, анализират нова подземна линия на метрото, която ще е отворена за пътници след десет години. Нашите архитекти в момента проектират това, което след около 15 години ще представлява една жизнена, динамична нова градска зона.

Работата на Sweco е да бъде една стъпка пред другите. За повечето хора резултатите от нашата работа стават реалност в бъдещето.

Виж повече
How Sweco are you?