Конструктивно инженерство

Високото строителство до голяма степен е въпрос на сигурност. Строителните инженери на Свеко създават сгради, които са безопасни за живот и работа и издържат проверката на времето. Ние приемаме един цялостен подход да се гарантира, че носещите конструкции хармонират с дизайна на сградата и вътрешния микроклимат.

Услуги

  • Проектиране на сградно строителство
  • Проектиране на промишлено строителство
  • Сглобяеми конструкции
  • Стоманени конструкции

Проектиране на сградно строителство

Строителните инженери на „Свеко Енергопроект“ АД проектират от жилища, офиси и търговски центрове до спортни центрове, училища и болници. Нашето вдъхновение идва от работата с нашите клиенти за създаване на функционални, естетически приятни сгради  и среди.

С нашия богат опит и широкообхватни експертни познания, много клиенти избират да включат наши специалисти в ранните етапи на проекта. Това според нас създава отлични условия, тъй като можем да помогнем с идеи при разработването на основните принципи на проектиране на сградата. Ние често сме ангажирани с проекти до окончателното им завършване.

Ние сме особено горди с нашия опит и познания относно съществуващи сгради и съоръжения. Изготвяли сме проекти за реконструкция на сгради. Това изисква задълбочено познаване на новите технологии, както и на свойствата на различните материали и начините, по които те работят заедно.

/globalassets/images-570x380/570x380_our_offer_building_service_systems.jpg

За контакт