0 of 0 for ""

Сгради и градска среда

Свеко планира и проектира градовете и общностите на бъдещето. Не само светът около нас се развива бързо. Изискванията за това как искаме да живеем, да работим и да се движим също се променят. Целта е да създадем по-интелигентна, зелена и здравословна обкръжаваща ни среда, с оглед на бъдещата устойчивост на суровините и природните ресурси. Свеко предоставя необходимата гъвкавост при формулирането на проектните си решения, която посреща стриктните изисквания на устойчивото развитие, без това да означава компромис с естетиката и функционалността на обектите.

Експертизата на Свеко комбинира всички аспекти на устойчивото развитие, за да постави основата на стабилни, атрактивни и здравословни сгради, които подобряват заобикалящата ни градска среда и условията за живот на общностите. Когато става въпрос за дизайн, интелигентни технологии, управление на проекти или реализация, ние предоставяме комплексни услуги, както на местно, така и на международно ниво.
Нашата колективна експертиза, разбирането на местните особености и работата в тясно сътрудничество с нашите клиенти са ключови за съвместния ни успех.

Не можете да намерите това, което търсите?

Моля, попълнете контактната форма, за да Ви насочим към подходящия специалист на Свеко.
Copy link
Powered by Social Snap