0 of 0 for ""

Сгради и градска среда

Свеко планира и проектира градовете и общностите на бъдещето. Не само светът около нас се развива бързо. Изискванията за това как искаме да живеем, да работим и да се движим също се променят. Целта е да създадем по-интелигентна, зелена и здравословна обкръжаваща ни среда, с оглед на бъдещата устойчивост на суровините и природните ресурси. Свеко предоставя необходимата гъвкавост при формулирането на проектните си решения, която посреща стриктните изисквания на устойчивото развитие, без това да означава компромис с естетиката и функционалността на обектите.

Експертизата на Свеко комбинира всички аспекти на устойчивото развитие, за да постави основата на стабилни, атрактивни и здравословни сгради, които подобряват заобикалящата ни градска среда и условията за живот на общностите. Когато става въпрос за дизайн, интелигентни технологии, управление на проекти или реализация, ние предоставяме комплексни услуги, както на местно, така и на международно ниво.
Нашата колективна експертиза, разбирането на местните особености и работата в тясно сътрудничество с нашите клиенти са ключови за съвместния ни успех.

Не можете да намерите това, което търсите?

Моля, попълнете контактната форма, за да Ви насочим към подходящия специалист на Свеко.