ВАШАТА ВИЗИЯ, НАШАТА РЕАЛНОСТ

Бъдещето може да изглежда далечно за другите, но в Sweco то до голяма степен е настояще. Нашите консултанти, специалисти в областта на сградните инсталации, понастоящем работят по вътрешната среда на нова болница, която ще започне да приема пациенти след пет години. В момента нашите пътни инженери, специалисти в областта на организацията и планирането на пътния трафик, анализират нова подземна линия на метрото, която ще е отворена за пътници след десет години. Нашите архитекти в момента проектират това, което след около 15 години ще представлява една жизнена, динамична нова градска зона. Работата на Sweco е да бъде една стъпка пред другите. За повечето хора резултатите от нашата работа стават реалност в бъдещето. Трябва да дойдете в Sweco с високи очаквания. Обещаваме да бъдем вашият най- отзивчив и ангажиран партньор. Трябва да е лесно да се работи със Sweco и ние ще направим всичко възможно да разберем вашите нужди по-добре от всеки друг. Обещаваме ви също така, че ще направим всичко възможно да получите точните експертни знания, които конкретната работа изисква. Пред каквото и да е предизвикателство да сте изправени, можете да разчитате на Sweco за решаването му. Sweco планира и проектира устойчиви населените места и градовете на бъдещето. Резултатите от нашата работа са устойчиви сгради, ефективна инфраструктура и достъп до чиста вода. Със 17 500 служители в Северна Европа, ние предлагаме на клиентите си точните експертни знания необходими за всеки отделен проект. Всяка година изпълняваме проекти в 70 страни по целия свят. Sweco е водещата в Европа компания предоставяща архитектурни и инженерни консултантски услуги, с продажби в размер на приблизително 20.6 млрд. шведски крони (1.9 млрд. евро). Компанията е листвана на NASDAQ OMX Stockholm AB.

Основни факти

Sweco планира и проектира устойчиви населените места и градовете на бъдещето. Правим това като предлагаме квалифицирани услуги в областта на консултантските инженерни услуги, екологичните технологии и архитектурата.

 

Sweco има регистрирани дружества в Швеция, Норвегия, Финландия, Дания, Естония, Литва, България, Чешката република, Германия, Белгия, Холандия, Великобритания и Полша.

Sweco изпълнява десетки хиляди проекти в около 70 държави по цял свят, за да осигури чиста вода, ефективна инфраструктура и устойчиви енергийни решения.

Нетни продажби:
Прибл. 20,6 млрд. шведски крони (1.9 млрд. евро)

Служители:
Приблизително 17 500 служители, от които 6000 в Швеция.

Нашата стратегия

СТРАТЕГИЯ

Бизнес моделът на Sweco е децентрализиран и се основава на това да бъдем близо до нашите клиенти. Всеки клиент трябва да е уверен, че консултантите на Sweco разполагат със задълбочени познания за техния бизнес. Едва тогава можем да кажем, че сме един действително ангажиран бизнес партньор, който е готов да създава стойност за клиента във всички аспекти на градското развитие.

КАЧЕСТВО, ЕФЕКТИВНОСТ И ДОХОДНОСТ ЗА КЛИЕНТА

Като използваме времето и ресурсите си по възможно най-ефективния начин, ние осигуряваме на нашите клиенти както доходност, така и високо качество. За да гарантираме, че отговаряме на очакванията на нашите клиенти, ние редовно измерваме нивото на удовлетвореност – и внасяме допълнителни подобрения, ако и където това се налага.  

ТАЛАНТ И ПОСВЕЩЕНИЕ

Sweco е сбор от експертните знания, опита и ангажираността на нашите служители. Всеки индивид допринася за общия краен резултат. Привличането, развиването и задържането на най-талантливите е от ключово значение, за да сме в състояние да отговаряме на изискванията на нашите клиенти, поради което ние влагаме сърце и душа в това да откриваме талантите и да им даваме възможност да успеят.

Като консултанти ние сме
Истински ангажирани бизнес партньори
Хора, с които винаги се работи лесно
Заедно, ние предлагаме най-достъпните и изчерпателни експертни знания

ДЪЛГА ИСТОРИЯ С ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО

 

Нашата история е наистина за бъдещето. Да бъдем подготвени за нуждите и предизвикателствата на обществото винаги е било в основата на нашия бизнес. От времената на индустриалната революция до днешната глобална тенденция към урбанизация, ние винаги сме знаели, че населените места и градовете на бъдещето винаги ще са различни от тези от вчерашния ден, и че нашата задача винаги ще бъде да сме една стъпка пред другите.

 

Виж повече
/globalassets/images-570x380/570x380-history2.jpg
/globalassets/images-480x270/480x270_about_us_organisation.jpg

МЕСТНО ПРИСЪСТВИЕ, ГЛОБАЛНИ ЕКСПЕРТНИ ЗНАНИЯ

Децентрализираният бизнес модел на Sweco е критичен ключов фактор за успеха. Благодарение на простия, ориентиран към клиента, начин на работа, Sweco се превърна в голям международен играч, като в същото време поддържа своето местно присъствие и експертни знания.
Дейностите се осъществяват в осем бизнес района: Sweco Белгия, Sweco Дания, Sweco Финландия, Sweco Германия и Централна Европа, Sweco Холандия, Sweco Норвегия, Sweco Швеция и Sweco Великобритания. Sweco извършва също и голям по обем проектен експорт към останалата част от света.

Виж повече

ОТГОВОРНИ КОНСУЛТАНТИ ВЪВ ВСИЧКИ АСПЕКТИ НА РАЗВИТИЕТО НА ОБЩЕСТВОТО

Прозрачността и отговорността са предпоставки за непрестанния успех на Sweco в качеството му на децентрализирано дружество, което е израснало по-бързо от много други.

Виж повече
/globalassets/images-480x270/480x270_about_us_responsibility.jpg